Oulun työväenteatteri

Mukaan toimintaan

Oulun Työväen Näyttämö on harrastajateatteri ja haemmekin jatkuvasti uusia osaajia pitämään yllä pitkäikäistä toimintaamme. Meillä pääsee osoittamaan taitojaan ja oppia uutta näyttelemisen, puvustuksen, rekvisiitan, ääni- ja valotekniikan sekä teatterituotannon tehtävien saralla. Ohjaajina meillä toimivat ammattilaiset ja pääsääntöisesti esitämme ammattikirjoittajien näytelmiä.

Näytelmien tuotantoon liittyviä talkootehtäviä, kuten lipunmyyntiä, kahvion pyörittämistä ja narikkavahdin hommaa on tarjolla aina näytöskaudella. Ensi-iltojen välillä harrastetaan ohjelmiston suunnittelua, yhdistystoiminnan kehittämistä ja esitystilan kunnossapitoa.

Haluatko alkaa ooteeännäläiseksi?

1. Ota yhteyttä:  puheenjohtaja@otn.fi

Kerro viestissä seuraavat tiedot:

  • Nimesi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Puhelinnumerosi
  • Mikä sinua teatterissa kiinnostaa?
  • Kerro itsestäsi
 

Vastausviestissä saat tiedon, mitä tehtäviä on vapaana seuraavassa produktiossa.

2. Oulun Työväen Näyttämön kannatusyhdistys ry:n jäsenmaksu on 30 € /vuosi (lapset alle 12-v. 5 €/vuosi). Voit maksaa jäsenmaksun tilille FI91 5741 4020 1395 02 ja ilmoittaa sähköpostiosoitteesi jasenvastaava@otn.fi, niin sinut lisätään jäsenten tiedotuslistalle ja saat jäsenkortin. Jäsenkortilla saa etuja esim. muista teattereista ja yhteistyökumppaneiltamme (vahvistetaan vuosittain).

Tervetuloa teatterinystävien joukkoon!

Mitä teatterilla tapahtuu kaksi tuntia ennen esitystä?

Video: Sanna Eerola
Esiintyjät: Tina Vaarala, Hanna-Mari Koskelo, Satu Keränen ja OTN:n harrastajia.

Palaute

Otamme mielellämme vastaan palautteesi koski se sitten lippujen hankkimista, esitystä tai ohjelmistoamme.