Oulun työväenteatteri

Rosvo ja poliisi

Lennokasta ilkamointia ja yllättäviä satueläinkohtaloita!

Tätä ette ole ennen kokeneet!

Ei teatterissakaan aina osata valmistautua yllättäviin tapahtumiin. Tänään piti olla teatterissa siivouspäivä, mutta kaikki ei sujunut niin kuin oli suunniteltu. Ei tosiaankaan! Ja miten olisi voitukaan? Eihän mitenkään tiedetty, että juuri kun ansioitunut siistijämme Sanna Sumu oli saamassa suuren urakkansa päätökseen – näyttämölle tupsahtaakin ihan ilmielävä rosvo. Eikä siinä vielä kaikki! Pian rosvo saa jälkeensä poliisin – eikä vain yhtä vaan kaksi! Sen sijaan, että Iin Osuuspankista salkullisen seteleitä ryöstänyt rosvo saataisiin heti kiinni – paikalle tupsahtaakin lisää outoja tyyppejä. Tässä käytetään sanaa tyyppi, koska näyttää ilmeiseltä, että he eivät ole ihmisiä. Karhuemo on ilmiselvä satuolento, Ilkkuviikarilla on vetoavain selässä ja on siis taatusti vieterilelu. Asioita ratkomaan paikalle toivotaan Aladdinin taikalampun henkeä, mutta paikalle saapuukin Pelin Henki. Hän ei ole edes lukenut tuhannen ja yhden yön satuja, koska yrittää myydä meille käytetyn ajokin, joka ei tosiaankaan ole lentävä matto…

Tule mukaan kokemaan tämä ihmeellinen tapahtumien myllerrys. Ehkä yhdessä saamme tähän lystikkääseen takaa-ajoon onnellisen lopun, ja rosvo jää lopulta kiinni? Silloin hän saa myös rangaistuksen, joka lyö meitä kaikkia isolla ällikällä.

Esityksen kesto noin 1h.

ROSVO ja POLIISI – takaa-ajonäytelmä sopii kaikille – lapsille, aikuisille, mummoille ja vaareille. Koirille voi kertoa kotona.

Palaute

Otamme mielellämme vastaan palautteesi koski se sitten lippujen hankkimista, esitystä tai ohjelmistoamme.