Oulun työväenteatteri

Uudet nettisivut julkaistu

Juhlavuoden kunniaksi päivitimme nettisivut tälle vuosikymmenelle

Saimme tämän kesän aikana tehdä yhteistyössä Videcam Oy:n kanssa uudet ja uljaat nettisivut. Vanhat nettisivumme olivat jo tekniikaltaan tulleet tiensä päähän ja uusissa sivuissa on panostettu saavutettavuuteen myös mobiililaitteilla. Lisäksi sivuilla on upotettu Netticketin upotettu lippukauppa, jolloin lippuostoksille pääsee näppärästi ilman ylimääräisiä kliksutteluita.

Uunituoreita nettisivuja pääsee nyt tutkimaan. Mikä on sinun lempikohtasi? Itse tykkään kokonaisuudesta, ulkoasusta ja ohjelmisto osuudesta. Nettisivuilla on nyt erikseen Ajankohtaista -uutisosio ja Blogi, jossa kerrotaan enemmän tarinoita kulissien takaa. Tarkoitus on julkaista blogissa säännöllisesti puheenjohtajan mietteitä teatterin tekemisestä, ja saatanpa pyytää jotain vieraskyniä vierailemaan blogissa.

Voit halutessasi tilata myös uutiskirjeemme etusivulta. Kerromme teatterin kuulumisia uutiskirjeitse muutaman kerran vuodessa, lähinnä ohjelmistojulkaisujen yhteydessä. Lisää sähköpostiosoitteesi listalle, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tulevista esityksistä!

Tervetuloa seuraamaan nettisivujamme!

Riitta Rusila, puheenjohtaja

rusila

Palaute

Otamme mielellämme vastaan palautteesi koski se sitten lippujen hankkimista, esitystä tai ohjelmistoamme.