Oulun työväenteatteri

Talven ohjelmisto julkaistu

Helmikuussa valmistuu jännityksen ystäville Sari Jaatisen ohjaamana Edward Taylorin ”Kylmä murha”. Liput myynnissä www.netticket.fi
Oulun Työväen Näyttämöllä nähdään talvikaudella 2023 piinaavaa jännitystä.  Edward Taylorin kirjoittaman ja Sari Jaatisen ohjaaman trillerin tapahtumat sijoittuvat Englannin kanaalin rannalle, jonka rantatörmälle on valmistunut moderni luksusasunto. Eristyksissä olevaan upouuteen kotiinsa ovat muuttaneet käsikirjoittaja

Harold Kent ja hänen vaimonsa Emma. Haroldin ja tämän pitkäaikaisen työparin Paul Riggsin yhteistyö alkaa osoittaa rakoilemisen merkkejä. Yhteinen historia tuo painolastia ja salaisuuksien verkko vain kasvaa. Harold ja Emma päätyvät ratkaisuun, jolla on kauaskantoiset seuraukset. Eikä tarkastaja Eganin ilmestyminen paikalle tuo helpotusta ongelmavyyhtiin.

Kylmä murha on nerokas trilleri, jossa klassinen murhamysteeri ja nykyaikainen teknologia yhdistyvät tavalla, joka pitää katsojat otteessaan aivan loppuun asti. Paremmin ”Knalli ja sateenvarjo”-kuunnelmasarjasta tutun Edward Taylorin kirjoittama piinaava menestysnäytelmä tasapainoilee oivaltavan huumorin ja hyytävien yllätysten välillä.

Kylmän murhan ensi-ilta on 3. helmikuuta klo 19 ja esitykset jatkuvat huhtikuun alkuun asti. Esityksen suositusikäraja 12v.
Liput ovat jo myynnissä www.netticket.fi

Myöhemmin keväällä on luvassa myös Oulun Työväen Näyttämön perinteinen teatteripaja, jota kautta uudet harrastajat pääsevät kurkistamaan toimintaan. Teatteripajasta tiedotetaan keväällä tarkemmin.

kylmämurha otsikko blue

Palaute

Otamme mielellämme vastaan palautteesi koski se sitten lippujen hankkimista, esitystä tai ohjelmistoamme.