Oulun työväenteatteri

Syksyn ohjelmisto julkaistu

Kaksi poliisia, kolme roistoa, kahdeksan ovea ja toimintaa!

Kaksi poliisia, kolme roistoa, kahdeksan ovea ja toimintaa! Pienen budjetin motellihuoneessa kuudentoista miljoonan dollarin kavalluksesta epäillyn pormestarin on tarkoitus tavata kirjanpitäjänsä, kun taas viereisessä huoneessa kaksi ensimmäistä kertaa peitetehtäviin komennettua poliisia ovat valmiina videoimaan kohtaamisen. Suunnitelma vaikuttaa kristallin kirkkaalta, jos vain kaikille olisi selvää, kuka on missäkin huoneessa, ketä lopulta videoidaan, kenellä anastetut rahat ovat, kuka palkkasi palkkamurhaajan ja miksi ihmeessä kirjanpitäjä riisuu jatkuvasti vaatteensa!

Turhaa farssia on useita palkintoja voittanut Paul Slade Smithin komedia, jossa yhdistyvät nokkelasti klassisen farssin elementit amerikkalaisen modernin komedian juonenkuljetukseen.

Tänä vuonna 120 vuotta täyttävä Oulun Työväen Näyttämö tarjoaa syyskaudella Suomen kantaesityksenä Markus Packalénin ohjaamana vauhtia ja vaarallisia tilanteita seitsemän näyttelijän voimin. Ensi-ilta on perjantaina 14.10.2022 klo 19 ja näytökset jatkuvat 11.12.2022 saakka.
Liput (20€/19€) tulevat myyntiin Netticketissä www.netticket.fi 30.8.2022.

Ryhmävarauksia (vähintään 10 hengen ryhmät) voi tehdä ennakkoon 1.6.2022 alkaen sähköpostilla osoitteesta liput@otn.fi. Ryhmälipun hinta on 18e/kpl. Kerro viestissä montako paikkaa haluat ja toivotun näytöspäivän sekä yhteystiedot.

OTN:n lipunmyynti on auki osoitteessa Upseerinkatu 4 ennakkomyyntipäivinä

28.9. klo 17-19
5.10. klo 17-19
12.10. klo 17-19

Sekä aina esityspäivinä 2 tuntia ennen esitystä.

otn turhaa farssia

Palaute

Otamme mielellämme vastaan palautteesi koski se sitten lippujen hankkimista, esitystä tai ohjelmistoamme.