Puheenjohtajan tervehdys

Teatterin syyskausi on käynnistynyt perinteiseen tyyliin vauhdikkaalla farssilla. Yleisö on löytänyt farssinäytöksiimme jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Kutsuisin sitä jo saavutukseksi sekä katsojilta että tekijöiltä. OTN:n vahvuudeksi on muodostunut laadukkaan farssin tekeminen, josta yleisö kiittää täysin katsomoin joka syksy. Myös alkutalven draamakomediat ja lastennäytelmät ovat löytäneet yleisönsä, mikä ilahduttaa sekin. Kesäteatteria kun saisi aina esittää aurinkoisessa säässä, ilman sateen uhkaa, niin yleisö löytäisi Hupisaarillekin varmemmin. Mielenkiinnolla seuraamme uuden rakennuksen hankeprojektia vanhan jo palveltua itsensä loppuun.

OTN:n menestyksen ja jatkuvuuden takeena on kokemuksen ja tuoreen innokkuuden onnistunut yhdistäminen. Näyttelijöillä on meidän talossa hyvä harrastaa, siitä pitävät huolen ammattitaitoiset taustajoukot. Ohjaajat, puvustajat, maskeeraajat, valo- ja äänityöläiset ovat aina alansa ammattilaisia ja löytyy talosta asiantuntijuutta ja osaamista myös markkinointiin, tarpeistoon ja valokuvaukseen ja ja ja… Kaiken tämän toiminnan narut pitää käsissään vuosittain valittava johtokunta, jossa myös yhdistyy kokemus ja tuoreus. Johtokunnan jäsenyys vaatii sitoutumista ja sitä onneksi löytyykin kaikilta, jotka vastuun harteillensa ottavat. On hienoa olla Oulun Työväen Näyttämön jäsen ja puheenjohtaja.

Kuka jää aamiaiselle? on saanut allekirjoittaneen heittäytymään hempukan lentoemännän rooliin loppuvuodeksi. Naurettavan sopan on ohjaajamme Markus Packalén saanutkin aikaan. Hauskaa on pidetty harjoituksissa ja toivon mukaan tiiviin ensemblemme ilo ja innokkuus ripauksella tuoreutta ja roppakaupalla kokemusta tuottaa Teille Hyvät Katsojat hilpeän teatterielämyksen ja saa Teidät tulemaan toisenkin kerran teatteriimme. Vaikka jo helmikuussa, kun lavan valtaa klassikkorosvot Kasper, Jesper ja Joonatan eli Kolme iloista rosvoa!

Viihtyisää teatterisyksyä toivottaa

Minna Kuusisto
puheenjohtaja
Oulun Työväen Näyttämö

Kuvassa: Minna Kuusisto ja Pekka Kesälahti
Kuvaaja: Juha Heimovirta

otn_kuka_jaa_aamiaiselle-0173

Palaute

Otamme mielellämme vastaan palautteesi koski se sitten lippujen hankkimista, esitystä tai ohjelmistoamme.